Bach Blomsterremedier

Siden den engelske læge Dr. Edward Bach i 1930’erne udviklede de 38 remedier fra blomster fra vildtvoksende planter og træer, er Bach Blomsterremedier blevet mere og mere populære. De kan hjælpe med at komme dagligdagens følelsesmæssige udfordringer positivt i møde og genoprette den indre balance.

 

Dr. Bach: ”Sundhed afhænger af, om vi er i harmoni med vores sjæl”

 

 

Dr. Bachs filosofi

Dr. Bachs filosofi var, at det vil give et bedre resultat at behandle individet fremfor sygdommen. De 38 remedier er udviklet med det formål at understøtte patientens kamp mod sygdom ved at tage fat på den depression, ængstelse, det traume eller andre følelsesmæssige faktorer, som menes at hindre fysisk helbredelse.

 

Remedierne er fuldstændig uskadelige, har ingen uønskede bivirkninger og de skaber ikke tilvænning. De er blide i deres virkning og kan roligt tages af folk i alle aldre. Remedierne virker ikke ved at undertrykke negative følelser, men ved at omdanne dem til positive.

 

 

anvendelse af bach blomsterremedier i klinik sandfuss

Jeg anvender Bach Blomsterremedier som understøttende behandling til zoneterapi og/eller kranio-sakral. Bl.a. har jeg gode erfaringer med behandling af urolige babyer, børn med fordøjelse problemer og voksne med forskellige stress symptomer. Med udgangspunkt i samtale finder vi sammen ud af hvilke remedier der er aktuelle.

 

 

eksempler på anvendelse af Bach Blomsterremedier til børn

Hvis et barn uden synlig grund er nervøs og ængstelig, så er Aspen det rigtige valg for at komme ud af ængstelige faser. Aspen er især nyttig til børn, der vågner efter mareridt, eller ikke vil sove i mørke.

 

Har dit barn for lidt selvtillid? Af angst for at lide nederlag vil dit barn undgå at påbegynde bestemte aktiviteter. Også selv om evnerne er til stede. For at mindreværdsfølelsen ikke længere skal dominere, kan du give dit barn Larch.

 

Dette er blot et par eksempler, der er mange andre situationer hvor Bach Blomsterremedier vil hjælpe: jalousi – koncentrationsbesvær – konstant vil være midtpunkt – lider af hjemve etc.

 

 

eksempler på anvendelse af Bach Blomsterremedier til voksne

Er du udbrændt i krop og sjæl efter lang tids belastning, vil Olive være et godt valg. Har du fået et stort chok: et dødsfald i familien, er sagt op, ramt af eller vidne til ulykke eller anden voldsom begivenhed, vil Star of Bethlehem kunne hjælpe.

 

 

Der er 38 Bach Blomsterremedier, opdelt i 7 grupper

  • Frygt og angst
  • Ensomhed
  • Manglende interesse i nuet
  • Modløshed eller fortvivlelse
  • Overfølsomhed for påvirkninger og ideer
  • Overdreven omsorg for andre
  • Usikkerhed

 

Læs mere om Bach Blomsterremedier

www.bachblomsterremedier.dk