Christina Jensen
Halsnæs Avis 18/1 2012

”Jeg har lidt af dårlig ryg i flere år, først da jeg stiftede bekendtskab med zoneterapi, blev jeg smertefri. Efter et par behandlinger kunne jeg mærke en forskel. Hos Kaja får jeg nu en blanding af zoneterapi og kranio-sakralterapi, det virker for mig. Det er en dejlig fornemmelse at være smertefri.”

Morten Lemgaard
Halsnæs Avis 18/1 2012

”Jeg var meget skeptisk da jeg fik en prøvebehandling på Halsnæs Messen 2011, – jeg troede ikke at zoneterapi kunne gøre en forskel for mig. Jeg besluttede herefter at give det en chance og bestilte en tid. Efter 3-4 behandlinger var der markant forbedring, og nu er jeg smertefri i min ryg. Jeg går stadig hver 5. uge for at holde det ved lige.”

Karen Munkshøj
Hundested

”Jeg har igennem et års tid kommet hos Sandfuss og fået behandlinger af Kaja. Jeg vil herigennem gerne give udtryk for min tilfredshed og respekt for Kaja som behandler. Kaja kan sit håndværk til fingerspidserne. I en travl hverdag, hvor jeg er meget på farten, har Kaja altid kunne hjælpe mig. Det er ikke altid man forstår hvordan hun gør, men det virker for mig. Derudover har hun en fantastiks forståelse og empati som behandler derfor: Top karakter herfra.”

Carsten Jægerfeld Petersen
Frederikssund

”Kaja er en meget professionel behandler, og arbejder seriøst med sin klientjournal. Man føler virkelig at man er i gode hænder hos Kaja. Efter grundigt at have udspurgt mig, begynder hun selve behandlingen med at varme mine fødder op ved at smøre dem ind i. Mens hun trykker og massere den ene fod, er den anden pakket godt ind for ikke at blive kold. Som afslutning laver hun en afslappende massage af fødderne.”

Susanne
medarbejder i Halsnæs Kommune

”Det bedste medarbejdertilbud jeg har fået i min ansættelse.”

Mai-Britt
mor til 2

”Min baby var så ulykkelig, og jeg oplevede, at det var ligegyldigt hvad jeg gjorde så hjalp intet. Hun græd i timevis. Jeg havde under min graviditet haft stor glæde af zoneterapibehandlingerne hos Kaja, så det var mit håb at Kaja også kunne hjælpe min datter. Og efter blot 3 behandlinger og Bach Blomsterremedier havde min mand og jeg verdens dejligste baby.”

Markus’ forældre

”Vores 6 årige søn var begyndt at tisse i sengen, hvilket han var frygtelig ked af. Vi havde hørt fra venner at zoneterapi måske kunne afhjælpe dette. Vi tog kontakt til Kaja, som fortalte at det havde hun tidligere behandlet for. Så vi begyndte behandlingen, og det var en stor glæde for Markus, han nød at ligge på briksen og det hjalp efter 5-6 gange. Bach Blomsterremedier var også en del af behandlingen, og de blev indtaget med stor iver.”

Karin

”Efter i årevis at have lidt af forstoppelse er det i dag helt vidunderligt, at jeg ikke længere skal bruge al min opmærksomhed på min mave. Jeg er behandlet hos Kaja i næsten 1 år, med kortere eller længer intervaller alt efter hvad min mave gav af signal. Nu går det godt, jeg tager stadig min daglig dosis af Aloe Vera og får en behandling ca. 1 gang om måneden.”