Hvad er Zoneterapi?

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.

 

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, vil det påvirke organerne til at bedre kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens balance.

 

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

 

 

 

sådan foregår en behandling

Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Du ligger/sidder på en professionel briks og med et tæppe over dig, modtager du en vidunderlig behandling.

 

 

 

Zoneterapi egner sig bl.a. til behandling af

Zoneterapi kan udføres på babyer, børn og voksne og egner sig bl.a. til behandling af:

 

  • Muskelspænding
  • Fordøjelsesproblemer
  • Betændelsestilstande eks. mellemøre- og bihulebetændelse
  • Hovedpine/migræne
  • Barnløshed
  • Småbørnskolik
  • Allergi og astma

 

 

 

Læs mere om zoneterapi

www.fdz.dk – Forenede Danske Zoneterapeuter

 

 

 

Muskulær Zoneterapi

Muskulær zoneterapi er en vej til at behandle tilbagevendende muskulære problemstillinger. På fødderne findes reflekszoner for såvel muskler som organer. Ved at bearbejde disse, sammenholdt med kinesisk viden om, hvordan energierne blokeres i kroppen, kan problemer som lændesmerter, skulder-/nakke smerter, spændingshovedpiner, hoftesmerter, musearm og meget andet lindres.

 

 

 

Læs mere om musækulr zoneterapi

www.muskulaerzoneterapeut.dk